Update omtrent Covid-19

Update Corona maatregelen:

Zoals we allemaal hebben vernomen van premier Rutte heeft het kabinet besloten de maatregelen vanuit de overheid wegens noodzaak met onmiddellijke ingang sterk aan te scherpen.

Dit betekent dat er ook bij ons wat dingen veranderd zijn die mogelijk voor u van impact zijn.

Onze werkplaats is open. Onze monteurs blijven werken en zorgen er voor dat u mobiel blijft, echter is de werkplaats alleen op afspraak open. Zorg er dus voor dat u een afspraak maakt.

Onze showroom is helaas dicht. Geplande afleveringen en afspraken zullen op een gepaste locatie (aan huis) worden uitgevoerd. Wij zullen contact opnemen mocht dit voor u spelen.

Mocht u toch vragen hebben, neem dan even telefonisch contact op met 055-5335252 of mail naar ons algemene e-mailadres: info@autokoldewijn.nl

Maakt u zich geen zorgen. U bent van harte welkom op afspraak om een proefrit te komen maken, belt u ons voor een afspraak. Oriënteren kan vanuit thuis? Onze online showroom is 24/7 geopend.

Uw droomauto gevonden neem dan contact op met één van onze verkopers.

Vanuit huis kunt u gewoon zaken met ons blijven doen. Wij zijn via telefoon en via mail bereikbaar.

Algemene voorzorgsmaatregelen Wij verzoeken iedereen acht te nemen van zijn/haar persoonlijke hygiëne door geregeld handen te wassen en persoonlijk contact te vermijden zoals bv. handen schudden.

Alle medewerkers zullen gepaste afstand houden. Het dragen van een mondkapje bij ons binnen is verplicht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op en houdt onze website en sociale media in de gaten voor eventuele wijzigingen de komende tijd.